VinNytt.se

 Besök sydafrikas vingårdar


VinNytt.se

TILL STARTSIDAN

Vinandelar
Vinauktioner
Vinbloggar
Vinbutiker www
Vincommunities
Vininvestering
Vingårdar & Resor

Vin & Foto
Vin & Mat
Vin & Restaurang

Vindruvor blåa
Vindruvor gröna

Vindoft & Smak
Vinetiketter
Vinflaskor
Vinforum
Vinhistoria
Vinklassificering
Vinklubbar
Vinkonsulter
Vinkällare
Vinlagring
Vinlexikon
Vinluftning
Vinodling
Vinpris
Vinprovning
Vintemperatur
Vinutbildningar

Vinimportörer
Vinpublikationer

Vinmuseer
Vinmässor
Vintillbehör

Vinbetyg
Vindistrikt

Portvin

Kontakta oss

Annonsera
IT-tjänster
Referenser

Om VinNytt


 

 

 

 

Lill-Pröjsarn startar vinklubb
Vin-Pröjsarn riktar sig till alla som är intresserade av vin, vill lära sig mer, träffa likasinnade och lagra vin på ett enkelt och överkomligt sätt. I ett perfekt tempererat bergrum på Söder i Stockholm har speciella utrymmen för vinförvaring inretts. Bakom bastanta skyddsrumsdörrar står rader av stålburar med specialtillverkade vinfack, stora nog att rymma ca 300 vinflaskor. För en årsavgift betydligt under högstatuskällare erbjuds man att lagra sitt vin under perfekta och säkra omständigheter, och kan hämta ut det dygnet runt med hjälp av egen nyckel och kod.

- Jag har lagrat vin under sängen, ovanpå kylen, i garderoben under hela min karriär. Jag har länge saknat ett smartare och säkrare sätt att lagra mina viner på, säger hockeylegenden Ulf ”Lill-Pröjsarn” Nilsson, en av initiativtagarna bakom Vin-Pröjsarn.

Innerstadsläget gör att det är lätt att hämta sitt vin till helgens middag vare sig man har bil eller inte. En garagenedfart gör att det också är enkelt att köra ända in till dörren för att lasta in och ut sina lådor.

Vinklubben kommer att anordna utbildningar, middagar, vinprovningar och på sikt även resor, gemensamma inköp och upprätta en databas över dina viner Det ska vara enkelt att delta och det ställs inga krav på förkunskaper inom ämnet vin, utan tanken är att man ska lära sig av varandra i klubben. Därför godkänner klubben i nuläget endast bekanta och bekantas bekanta, så det utvecklas en personlig gruppkänsla.

- Vi som startat klubben och vinkällare är innerligt trötta på all snobbism som präglat området, det måste inte vara dyrt och krångligt att lagra vin - det vill vi ändra på, säger Johan Forsberg, en av personerna bakom Vin-Pröjsarn.

Under 2007 kommer man att fylla klubben med medlemmar och vin, starta upp olika aktiviteter och planerar i framtiden även att göra gemensamma inköp i klubben då juridiken inom området bit för bit förändras.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulf ”Lill-Pröjsarn” Nilsson
Mobil: 0708-48 98 00
Mail: projsarn@gmail.com

Johan Forsberg
Mobil: 0708-62 67 31
Mail: johan@forsbergmedia.se

Om Vin-Pröjsarn
Vin-Pröjsarn är en nystartad vinklubb med lagringsmöjligheter. Basen i verksamheten är källaren på Söder i Stockholm. Temperaturen i källaren är 14 grader året om, det är mörkt och vibrationsfritt och luftfuktigheten är optimal för vinlagring. Källaren är specialinredd för vinförvaring, och likt en golfklubb är medlemmarna via depositioner med och finansierar sin del av utrymmet. Med medlemskapet följer en nyckel och en kod till källaren och till ett eget låsbart förråd där man kan lagra dina viner. Man kan därför när som helst under dygnet komma åt sina viner eller lasta in mer viner i källaren, Man bestämmer själv hur stort lagringsutrymme man vill ha.

Vinklubben arrangerar middagar, utbildningar och andra evenemang, och kommer på sikt även att göra gemensamma resor och inköp.

Vin-Pröjsarn grundades av Ulf ”Lill-Pröjsarn” Nilsson (Qbrick, f.d. hockeyspelare), Johan Forsberg (mediekonsult, f.d. Lunarstorm), Peder Egnell (Access Partners), Matias Palm-Jensen (webbyrån Farfar), Mikael Lövgren (managementkonsult, f.d. BCG), Ola Wiklund (advokat, Wistrand Advokatbyrå), Lars-Olof Olsten (New Cap) och Harry Bergman (advokat, Wistrand Advokatbyrå).

 

© Copyright 2007
Mårtsbo Konsult & VinNytt AB

John Platters
South African
Wine Guide 2011

Beställ den nu!

Allt du vill veta om
sydafrikanska
viner och vingårdar!
Beställ den här!
199 SEK


Besök Sydamerikaviner!


Besök Wosa!

Allt om syd-afrikanska viner
på svenska


 Besök ChileViner!
chileviner.com

 Allt om chilenska
 viner på svenska


Paulson Rare Wine

Svenske vin-handlaren Jan-Erik Paulsson


Munskänkarna i Spanien

Svensk sajt om golf kombinerat med vinprovning & resor


Munskänkarna

Världens största vinprovarförening


BKWine

Svensk sajt om franska viner


  
Svensk sajt om spanska viner
 Allt om franska viner på svenska
 
Vinglas5 Annons 55
Annons 5